Exterieur

Nieuwbouw, een verbouwing of restauratie, daar komt veel bij kijken. Naast bouwkundige kennis en inzichten, vraagt zo’n project een doordachte planning, strakke budgettering en gestructureerde uitvoering van het werk. Bovendien zijn er meerdere partijen bij betrokken, die probleemloos met elkaar moeten samenwerken voor een optimaal resultaat. Buro Winters heeft deze bouwexpertise in huis. Wij zorgen voor een optimaal ontwerp- en bouwproces en een perfect resultaat, van ontwerp tot oplevering.

Samenhang tussen binnen en buiten

Het interieur en exterieur zien we als twee onafscheidelijke delen van een pand. In onze visie liggen ze altijd in elkaars verlengde. Bij een aanpassing van het interieur is het van belang dat deze naadloos aansluit op de buitenzijde van het pand: de gevel, tuin, straat en buurt. Bij een verbouwing die het exterieur van het pand raakt, van gevelaanpassing tot compleet nieuwe (aan)bouw, zorgen we voor samenhang met het interieur. Ook de ligging van het pand in zijn omgeving, en wat dit betekent voor aspecten als toegankelijkheid, privacy en lichtinval, nemen we mee in de realisatie van een nieuw exterieur.

Bouwbegeleiding

Buro Winters is de spin in het web van het bouwproces. Communicatie speelt hierbij een hoofdrol. Voor u zijn we aanspreekpunt en intermediair voor alle betrokken partijen zoals gemeente, constructeur en andere adviseurs, aannemers en onderaannemers. U kunt rekenen op onze gedegen kennis van bouwtechniek, bouwregelgeving en het bewaken van budgetten en planningen. Wij zorgen voor een soepel lopend bouwproces, zodat u zo snel mogelijk kunt profiteren van het resultaat.

U kunt ons inschakelen voor alle fasen van het bouwproces

  • Inventariseren van de (ver)bouwmogelijkheden op uw kavel
  • Vertalen van uw wensen naar een passend ontwerp
  • Regelen van de aanvraag voor benodigde vergunningen
  • Organiseren van de aanbesteding
  • Begeleiden gunning van het werk aan een bouwer
  • Begeleiden van het bouwteam
  • Toezicht houden op het werk tijdens de uitvoering (directievoering)
Interieur en exterieur architectuur. Een ontwerp van Buro Winters uit Nijmegen is onderscheidend, uitgesproken en verrassend. Haarden, keukens, gebouwen, badkamers en huizen. Zakelijk en particulier.

Zakelijk

Buro Winters is uw partner voor het realiseren van uw zakelijke ambities. Onze architectuur versterkt de identiteit van uw bedrijf. Zo kunt u laten zien waar u voor staat en waar uw bedrijf zich op richt.

Particulier

Uw woonwensen en onze visie op comfortabel en stijlvol wonen komen samen in een eindresultaat dat uitgesproken is en tegelijkertijd echt bij ú hoort.