Interieur

Wilt u een interieuradvies op maat of een compleet nieuw bedrijfsinterieur? Bent u toe aan een nieuw interieur voor uw woning?

Een goed advies begint met goed luisteren. Buro Winters begrijpt de essentie van een goede inrichting. Daarom nemen we de tijd om uw wensen te begrijpen en te vertalen naar een esthetisch en functioneel resultaat. We maken de opdracht persoonlijk door ons te verdiepen in uw wensen en eisen. We laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is en nemen u mee in het (ontwerp)proces. U zult verrast zijn door de mogelijkheden.

Waarom uw interieur laten ontwerpen door Buro Winters?

  • Ontwerp plattegrond indelingen/verbouwingen (eventueel inclusief casco)
  • Ontwerp inrichtingsplan
  • Ontwerp keuken
  • Ontwerp badkamer
  • Ontwerp openhaard/ gashaard
  • Verlichtingsplannen (eventueel in combinatie met een plafondplan)
  • Materiaal- en kleuradviezen (bijv. vloerafwerking en stoffering)
  • Bouwbegeleiding tijdens de verbouwing van uw interieur
Interieur en exterieur architectuur. Een ontwerp van Buro Winters uit Nijmegen is onderscheidend, uitgesproken en verrassend. Haarden, keukens, gebouwen, badkamers en huizen. Zakelijk en particulier.

Zakelijk

De inrichting van uw kantoor, bedrijf, winkel of restaurant is de ultieme manier om u te onderscheiden. Wat wilt u uitstralen? Hoe wilt u uw klanten of gasten ontvangen? In welke omgeving werken uw medewerkers met plezier? En welke specifieke eisen stelt dit aan het interieur? Deze aspecten zijn voor ons bepalend voor de vormgeving en uitstraling van uw nieuwe bedrijfsinterieur. Daarnaast houden we in onze ontwerpen en uitwerking daarvan rekening met aspecten als Arbovoorschriften, akoestiek, veiligheid, privacy, verlichting en ventilatie.

Particulier

De inrichting van uw woning vertelt veel over wie u bent, hoe u leeft en wat u belangrijk vindt. Dat komt niet alleen tot uiting in de stijl en uitstraling van uw woning. Een persoonlijk interieur betekent ook dat uw woning comfortabel is, van alle gemakken voorzien en ruimte biedt aan de samenstelling, leefgewoonten en specifieke voorkeuren van uw huishouden.

Interieur en exterieur architectuur. Een ontwerp van Buro Winters uit Nijmegen is onderscheidend, uitgesproken en verrassend. Haarden, keukens, gebouwen, badkamers en huizen. Zakelijk en particulier.