Project omschrijving

Renovatie woonhuis

Verbouwing van voormalige dierenartsenpraktijk naar nieuw appartement, waarbij de gevel een totaal nieuw uiterlijk krijgt door deze te bekleden met bamboe planken. Tevens zorgen de nieuwe raamopeningen voor meer daglicht, zo is er voor gekozen om aan de achterzijde bij de woonkamer de hoek volledig open te maken. Ook het terras is als een geheel vormgegeven met de architectuur van het pand.

Aansluitend is het interieur meegenomen in het ontwerp, voor een goed passend totaalbeeld. Centraal in de ruimte is een element gecreëerd wat de keuken en woonkamer samenbrengt. In deze wand, uitgevoerd in een donkere houtsoort, zijn onder andere de hoge keukenkasten en de deur naar de master bedroom verwerkt.

Interieur en exterieur architectuur. Een ontwerp van Buro Winters uit Nijmegen is onderscheidend, uitgesproken en verrassend. Haarden, keukens, gebouwen, badkamers en huizen. Zakelijk en particulier.