Project omschrijving

Aanbouw woning Mook

Dit project betreft een oude stadsboerderij die wij zowel extern als intern volledig hebben verbouwd. De opdrachtgever wilde een royale leefkeuken met uitzicht op de tuin en het bos.

Een aanbouw die zich vouwt rondom de woning gaf de mogelijkheid om veel meer ruimte in de woning te creëren. De materialisatie en vormgeving van deze aanbouw geeft een duidelijk contrast tussen oud en nieuw. Rondom de aanbouw is gekozen voor grote glasvlakken om zowel licht in de woning als uitzicht naar buiten te realiseren. Door de royale oppervlakte van het kavel is het mogelijk om deze aanbouw volledig vergunningsvrij te bouwen.

Interieur en exterieur architectuur. Een ontwerp van Buro Winters uit Nijmegen is onderscheidend, uitgesproken en verrassend. Haarden, keukens, gebouwen, badkamers en huizen. Zakelijk en particulier.