Project omschrijving

Nieuwbouw bedrijfspand Bemmel

Voor Schildersbedrijf Harry Mattijssen hebben wij een nieuw bedrijfspand mogen ontwerpen. Een gloednieuwe woonwinkel op de begane grond en kantoorruimte op de verdieping. Een echte eyecatcher in Bemmel, die vanuit elke hoek herkenbaar zal zijn! 

De vormgeving van de gevel is geïnspireerd op het bestaande logo van het bedrijf, deze schuine belijning zorgt voor een dynamisch effect in het pand. Door het terugduwen van de gevel wordt er een corridor gecreëerd die je op een natuurlijke manier naar de ingang van het pand zal begeleiden. Om contrast in het pand te maken is er gekozen voor donkere eternit platen die in contrast samenwerken met de witte kolommen in de gevel.

Interieur en exterieur architectuur. Een ontwerp van Buro Winters uit Nijmegen is onderscheidend, uitgesproken en verrassend. Haarden, keukens, gebouwen, badkamers en huizen. Zakelijk en particulier.