Project omschrijving

nieuwbouw schuurwoning Haps

Hier was de wens een Schuurwoning van ± 150 m². Wat veelal kenmerkend is aan een schuurwoning, is een lang gebaar met natuurlijke materialen en veel licht en ruimte. Dit waren ook de uitgangspunten voor dit ontwerp.

We hebben gekozen voor een grote vide boven de woonkamer, waar men tot in de nok van het dak kan kijken. Grote overstekken ondersteund door eiken balken zorgen voor nog meer lengte en bieden daarnaast onderdak voor het buitenterras. de woning is naar de noordoostzijde meer gesloten, terwijl de zuidwestzijde juist veel openingen heeft. Zo komt er veel licht in de woning, maar biedt het ook privacy aan de grens met de buren.

Interieur en exterieur architectuur. Een ontwerp van Buro Winters uit Nijmegen is onderscheidend, uitgesproken en verrassend. Haarden, keukens, gebouwen, badkamers en huizen. Zakelijk en particulier.