Project omschrijving

Renovatie woning Nijmegen

Een volledig nieuw interieur voor deze woning in Nijmegen, waarbij we sterk gezocht hebben naar een balans tussen de klassieke elementen van de woning en een modern interieur.

Aan het einde van het kookeiland hebben we voor een moderne kroonluchter gekozen, welke dient als denkbeeldige scheiding van de keuken en het eetgedeelte.

Om de keuken en woonkamer met elkaar te verbinden hebben we met panelen een patroon op de wand aangebracht die je als het ware begeleid van de ene naar de andere ruimte.  In deze wand zitten ook de deuren naar de hal en garderobe verwerkt.

Interieur en exterieur architectuur. Een ontwerp van Buro Winters uit Nijmegen is onderscheidend, uitgesproken en verrassend. Haarden, keukens, gebouwen, badkamers en huizen. Zakelijk en particulier.