Interieur en exterieur architectuur. Een ontwerp van Buro Winters uit Nijmegen is onderscheidend, uitgesproken en verrassend. Haarden, keukens, gebouwen, badkamers en huizen. Zakelijk en particulier.

VACATURE: Bouwkundig Vormgever-Tekenaar (m/v) – parttime

Wie zoeken wij?
Een energieke collega met interesse voor zowel architectuur als interieur. Iemand die zelfstandig kan werken, maar ook goed gedijd in een klein team. Je houdt van uitdagingen en weet wat verantwoordelijkheid is en neemt die ook. Je vindt het leuk om aan verschillende projecten te werken en denkt in oplossingen.

Waar kom je te werken?
Buro Winters is een kleinschalig architectenbureau voor interieur en exterieur. Wij ontwerpen, adviseren en realiseren verschillende nieuwbouw, verbouwing en interieurprojecten voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt. We zijn gevestigd in Nijmegen maar werken door het hele land.Wij zijn een veelzijdig en uitgesproken team, dat elkaar goed aanvult. Per project kijken we wat het nodig heeft. Door intensieve samenwerking, zowel binnen ons bureau als met partners, zoeken we naar een perfecte samenhang tussen interieur en exterieur van bedrijfspanden en woningen. Als team werken wij projecten uit van het schetsontwerp tot aan de bouwbegeleiding. Door de twee disciplines binnen ons bureau zijn de werkzaamheden erg veelzijdig en wisselend per project.

Wat we vragen:

  • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding Bouwkunde met HBO denkniveau;
  • Je bent gedreven, pro-actief, creatief en professioneel;
  • Je hebt kennis van- en ervaring met AutoCad en SketchUp;
  • Ervaring met VectorWorks is een pré;
  • Je woont in de regio Nijmegen;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent 24 uur per week beschikbaar.

Solliciteren
Vind jij dat we met jou om tafel moeten? Stuur voor 28 februari jouw cv en portfolio (PDF max 10 MB) per email naar: s.baars@burowinters.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie bouwkundig tekenaar’ als onderwerp.

Meer informatie over ons buro en projecten vind je op onze website. Als je nog vragen hebt kan je contact opnemen met Sven Baars via bovenstaand emailadres.
-acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld-